Maja snoept zoet…

Een tijdje geleden lag ik op een avond kwijlend boven mijn toetsenbord naar de website van snoepzoet te staren.

Als het op chocolade of dessertjes aankomt ben ik niet zo’n ongelooflijke snoeper.
Maar zet poepkes/zuurtjes/… voor mijn neus en ik kan het water in mijn mond maar moeilijk bedwingen. Niet dat er hier zoveel afgesnoept wordt, ten huize Mowdjo.
(Want oké, zo ongelooflijkmegagezond is dat eigenlijk allemaal niet… Maar ssssst!)

Een mens mag zichzelf al eens verwennen, denk ik dan…
Zo gezegd, zo gedaan!

Want via snoepzoet.be kan je jezelf (of een ander) heerlijk in de watten leggen met een ruim aanbod aan snoepjes, koekjes, chocolaatjes, marshmallows,…! Omdat ze verder gaan dan een gewoon aanbod snoepjes en daarnaast ook suikervrije/allergenenvrije/ gelatinevrije/glutenvrije/lactosevrije snoepjes aanbieden vond ik het natuurlijk al helemaal de max! Ik bestelde een zakje suikervrije (guilt-free) en een zakje zure snoepjes en liet de mensen van snoepzoet zelf de zakjes samenstellen. Een schot in de roos!

10178047_786378611373669_7350243994781855197_nZoek je ondertussen zelf nog iets voor vaderdag?
Of wil je gewoon zoals mij jezelf even in de watten leggen?

Go wild @ Snoepzoet!

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.