#wijvenweek | De meeste dromen zijn…

Mijn vader en ik zijn twee dezelfde. Als je er twee den dwaas hoort afhangen bij ons thuis dan kan je er zeker van zijn dat wij het zijn. Tot groot jolijt van de andere gezinsleden!

En ook als het om dromen gaat zijn we duidelijk bloedverwanten.
In dromenland beleven we steeds de meest bizarre dingen.

Zo droomde ik als kind dat ik in mijnen bloten op de speelplaats stond, met enkel een koffiemok in mijn handen. Don’t ask. Of dat ik achtervolgd werd door gemene pinguïns.. Don’t ask either.

Ik overleefde veel kidnappingen en oorlogen in mijn dromen en kon af en toe ook eens mijn kamer doorvliegen. Altijd allemaal erg spannend!

Mijn dromen zijn ook vaak zo realistisch dat ik mezelf ‘s morgens soms afvraag of het allemaal niet echt gebeurd is. Brrr…

En toen ik nog thuis woonde was het meestal de gewoonte van mijn vader en ik om ‘s ochtends onze dromen uit de doeken te doen. Met het zinneke “Ghoh, ik heb nogal gedroomd zenne” wisten mijn moeder, broers en zus meteen hoe laat het was!

It still brings a smile to my face!
Vooral omdat mijn lief nu meestal het slachtoffer is die mijn dromen moet aanhoren.

En het zou in sommige gevallen (denk vliegen, niet naakt op de speelplaats) mooi zijn moest meneer Disney gelijk hebben met zijn uitspraak…

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.